13 Reasons Why – ai observat aceste indicii din generic?

S-ar putea ca fanii serialului 13 Reasons Why sa nu fi observat unele indicii majore din cadrul genericului sezonului 3. Dovada mai jos.

Episodul 1 – antifurt pentru bicicleta. Primul indiciu din episodul 1 al sezonului 3? Este vorba despre un antifurt pentru bicicleta care ii apartine lui Clay si care a fost gasit in camera lui Bryce. Aflam din acest episod ca Ani locuieste la mama lui Bryce si ca Clay i-a oferit vechea sa bicicleta. Iata de ce antifurtul pentru bicicleta se afla la Walker.

Episodul 2 – talismanul. Acest episod se concentreaza putin mai mult asupra lui Zach si a relatiei sale cu Chloe, fosta iubita a lui Bryce. Tanara femeie i-a oferit lui Zach un talisman pentru a-i purta noroc cand joaca fotbal. Un indiciu major care confirma faptul ca si Zach ar fi avut un motiv sa il vada mort pe Bryce, pe langa faptul ca este dispus sa faca orice pentru a o proteja pe Chloe.

Episodul 3 – scrisoarea. In acest episod descoperim ca Bryce a scris o scrisoare pentru Jessica. Tanara femeie are vreo legatura directa cu uciderea lui Bryce? Acest episod se va axa asupra acestui subiect.

Episodul 4 – pistolul. Tyler a pastrat un pistol la sfarsitul sezonului 2. In acest episod decide sa ii marturiseasca acest lucru lui Tony si Clay. Episodul 4este deci despre Tyler si se incearca sa se afle daca acesta ar fi fost capabil sa il atace pe Bryce.

Episodul 5 – flaconul de steroizi. In masina lui Bryce s-a gasit un saculet ce contine mai multe flacoane de steroizi. Ceea ce ne ofera o noua pista – cine i le-a cumparat ? Are aceasta persoana legatura cu moartea sa ?

Episodul 6 – dosarul. Ani si Clay decid sa ancheteze in acest episod ceva de unii singuri. Mai precis, vor sa afle mai multe lucruri despre parintii lui Bryce Walker. In special motivele pentru care acestia au decis sa divorteze. Ascund acestia un secret teribil? Aceasta este banuiala lui Ani si Clay. Da, asta este, o sora vitrega. Insa aceasta pista nu are nicio legatura cu moartea lui Bryce.

Episodul 7- lenjeria intima. O noua dovada ii este prezentata lui Clay, este vorba despre o lenjerie intima regasita in camera lui Bryce. Ii apartine lui Ani…

Episodul 8 – jurnalul. Un jurnal cu un labirint deasupra. Este jurnalul oferit de d-l Porter lui Bryce, in momentul in care a acceptat sa se ocupe de el.

Episodul 9 – flaconul cu pilule. Episodul 9 este concentrat asupra lui Justin care ascunde ceva inca de la inceputul serialului. Si anume dependenta sa de droguri. Mai aflam ca, inainte cu cateva zile inainte de a muri, Bryce ii salveaza viata lui Justin.

Episodul 10 – cheile. Un episod care se concentreaza asupra lui Tony de aceasta data. Familia sa a fost deportata in Mexic din cauza tatalui lui Walker. Are un motiv Tony de razbunare?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?