Alimentele foarte eficiente pentru reglarea apetitului

Atunci când ai o alimentaţie orientată înspre un singur obiectiv- cel de a slăbi în mod natural şi eficient, trebuie să restabileşti cantitatea de energie de care are corpul nevoie pentru a-i susţine buna dezvoltare şi funcţionare.

Obiectivul cel mai important ar trebui să fie restabilirea unei greutăţi echilibrate prin intermediul unor alimente foarte eficiente atunci când vine vorba despre reglarea apetitului.

Alimentele bogate în fibre. Fibre deoarece acestea pot să umple stomacul şi pot provoca în consecinţă foarte uşor senzaţia de saţietate. Merele, fasolea şi vânăta sunt foarte bune în acest sens. Consumând zilnic fructe şi legume bogate în fibre şi foarte slabe în calorii, vei da impresia creierului tău că a mâncat destul. Citricele se numără şi ele printre fructele benefice. Consumate dimineaţa pot elimina grăsimile acumulate şi pot stimula digestia.

Alimentele bogate în acizi graşi omega 3. Mai ales peştii graşi. Pot stimula foarte eficient senzaţia de saţietate provocată de leptină.

Alimentele bogate în proteine. Sunt slabe în calorii, sunt cele care redau tonusul muscular şi care consumare dimineaţa, te satură foarte uşor şi repede.

Scorţişoara. Este un ajutor de preţ în cadrul unei diete. Te ajută să arzi grăsimile, să stimulezi metabolismul şi să prepari cele mai savuroase feluri de mâncare, chiar şi la regim.

Algele. Adică agar-garul, o algă roşie care consumată pe post de infuzie la micul dejun, prânz sau cină, umple în mod sistematic stomacul pentru a stopa senzaţia de foame sau pofta de a ronţăi ceva mereu.

Ceaiul verde. Are cele mai bune proprietăţi atunci când vine vorba despre slăbire dar şi despre stimularea metabolismului. Consumat dimineaţa este cel mai bun stimulant pentru corp.

Apa. Nu este un aliment propriu-zis dar vine cu o senzaţie de saţietate de care trebuie să ţii cont. Înainte şi după masă este de mare ajutor pentru a regla apetitul.

Un comentariu la „Alimentele foarte eficiente pentru reglarea apetitului

  1. Birdman – pe 123movies free
    M-a enervat totul la filmul asta. Dupa fiecare scena imi venea sa exclam „So what?? GTFO!”. Coloana sonora mai mult decat enervanta, cinematografie la fel, story plictisitor, practic inexistent, personaje stereotipe care nu se dezvolta…singurul plus este jocul lui Michael Keaton, omul a facut mai mult decat se putea pe asa scenariu. Poate cu alte filme sunt mai indulgenta, dar cand e vorba de o drama si am asteptari… Cand s-a terminat m-am simtit usurata. Am rezistat pana la sfarsit doar pentru ca am vrut sa inteleg de ce le place atatora. N-am reusit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?