Alimentele ideale pentru un abdomen plat

Cum vara s-a instalat de ceva vreme oficial, cu siguranţă că obiectivul tău este să ai un corp cât mai tonifiat, cât mai ferm şi un abdomen plat, perfect pentru a-l afişa pe plajă. Pe lângă sport sau alte produse de îngrijire, tratamente, alimentaţia poate să fie de mare ajutor.

Fie ele cu o acţiune detox, fie ele săţioase sau cu un efect benefic asupra digestiei, alimentele pot să fie de mare ajutor atunci când vine vorba despre a obţine un abdomen plat.

Înainte de a ajunge la obiectivul tău de a obţine un abdomen plat, trebuie să îţi revizuieşti unele obiceiuri: mai întâi ar trebui să limitezi consumul de alimente care pot umfla stomacul precum grişul, orezul sau pâinea.

Bând cât mai multă apă vei reuşi să elimini toxinele acumulate în organism dar integrând unele alimente în meniu vei reuşi să obţii un abdomen plat mult mai uşor. Se pot folosi alături de o dietă pentru rezultate şi mai bune. Aceste alimente care se digeră foarte uşor mai sunt numite alimente detox.

O gustare pentru a alunga senzaţia de foame şi pentru a scăpa de dorinţa compulsivă de a ronţăi. Fructele uscate precum nucile sau migdalele sunt foarte bogate în calorii bune şi fibre. Sunt foarte săţioase şi sunt cea mai bună alternativă la un biscuite nesănătos sa la ciocolata plină de zahăr.

Castravetele este şi cea mai bună idee pentru o gustare sănătoasă. Este un aliment delicios, plin de beneficii cu foarte puţine calorii. Poţi prepara o detox water cu rondele de castravete. Vei lupta foarte eficient contra retenţiei de apă care te face cel mai adesea să te îngraşi.

Alimentele diuretice contra retenţiei de apă. Legumele care conţin foarte multă apă şi foarte puţine calorii sunt de mare ajutor pentru siluetă. Sparanghelul are peste 90% apă. O legumă cu proprietăţi antioxidante şi foarte bogată în fibre. În plus, poate lupta contra retenţiei de apă facilitând combustia de grăsimi. Abdomenult plat nu va mai fi deci un vis greu de realizat.

Ananasul este şi el de mare ajutor. Este un fruct excelent pentru slăbire. Drenează corpul de toxine, facilitează digestia şi diminuează senzaţia de foame. Bromelina te ajută să lupţi foarte eficient contra grăsimilor.

Pe lângă acestea, grepfrutul, lămâia sau papaya sunt de mare ajutor.

Un comentariu la „Alimentele ideale pentru un abdomen plat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?