Anul acesta Netflix le oferă abonaților săi 6 filme originale de Crăciun

Ho! Ho! Ho! Craciunul se apropie cu pasi repezi. Pentru a sarbatori cat mai frumos cu putinta Craciunul 2019, Netflix a decis sa le ofere abonatilor sai nu unul ci sase filme de Craciun originale.

Holiday In The Wild. In acest lung-metraj o regasim pe Kristin Davis, cunoscuta de noi ca Charlotte din Sex and The City, abandonata de sotul sau cu doua zile inainte de a doua luna de miere care trebuia sa se desfasoare in Africa. Decide sa plece de una singura si face cunostinta cu pilotul Derek. Alaturi de acesta, salveaza un pui de elefant si isi prelungeste vacanta pentru a se ocupa de un orfelinat. Disponibil din 1 noiembrie.

The Night Before Christmas. Vanessa Hudgens este din nou vedeta unui film de Craciun marca Netflix. In acest film actrita interpreteaza rolul unei profesoare frumoase nevoite sa infrunte un cavaler medieval care sustine ca a calatorit in timp. Filmul va fi disponibil incepand cu 21 noiembrie.

Holiday Rush este o comedie care spune povestea lui Rush Williams, un celebru prezentator de radio, vaduv si tatal a patru copii. Atunci cand isi pierde jobul chiar inainte de Craciun, acesta trebuie sa isi invete copiii rasfatati cum sa traiasca cat mai simplu si mai modest cu putinta. Prietena sa, managerul Roxy este cea care il va ajuta sa isi revina. Filmul va fi disponibil incepand cu 28 noiembrie.

Let It Snow este o poveste de Craciun pentru adulti. Din distributie face parte Kiernan Shipka si urmareste destinul unor adolescenti blocati in locuri diferite in timpul unei teribile furtuni de zapada. Let It Snow va fi postat online pe data de 8 noiembrie.

A Christmas Prince. Jurnalista Amber si printul Richard ne-au incalzit deja inimile doua ierni consecutiv, aceasta este a treia parte si ultima a trilogiei. Ajungem din nou in Aldovia pentru a urmari din nou povestea cuplului regal, pe punctul de a deveni parinti si confruntati din nou cu o amenintare diplomatica. Filmul va fi disponibil incepand cu 5 decembrie.

Klaus. Deoarece Craciunul este, in primul si in primul rand, o sarbatoare destinata copiilor, platforma s-a gandit si la ei si le ofera lung-metrajul animat Klaus. Este povestea neindemanaticului Jesper, un postas ucenic. Acesta este trimis pe o insula ostila pe care locuitorii sunt reci unii cu altii. Acesta face cunostinta cu uriasul barbos Klaus si reuseste sa il convinga pe acesta din urma sa le ofere jucariile create copiilor de pe insula. Disponibil incepand cu 15 noiembrie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?