Apa de cocos, apa la modă plină de beneficii

Apa de cocos nu este acelaşi lucru cu laptele de cocos. Este o băutură plină de beneficii foarte la modă, care are o mulţime de atuuri care să te convingă: are o mulţime de virtuţi pentru sănătate şi foarte puţine calorii. În plus, este preferata vedetelor de peste tot.

Apa de cocos este lichidul transparent ce se află în nuca de cocos încă verde. Oamenii din America de Sud sau Asia o consumă deja de foarte multă vreme pe post de nectar foarte benefic pentru sănătate.

Apa de cocos este o băutură extotică, naturală, care nu are nimic de-a face cu laptele de cocos, plin de grăsimi.

Care îi sunt deci calităţile? Apa de cocos nu conţine calorii deci este de mare ajutor atunci când vine vorba despre slăbire. Gustul său dulce şi parfumat reprezintă cea mai bună alternativă pentru cei care nu prea consumă apă din cauza gustului său fad. În plus, apa de cocos vine cu o senzaţie de saţietate care durează mai mult timp.

Apa de cocos poate ameliora digestia. Apa de cocos este foarte bogată în fibre, asta însemnând că diminuează sau chiar stopează arsurile la stomac.

Apa de cocos conţine magneziu, un mineral anti-oboseală şi anti-stres care lipseşte cel mai adesea de la noi din alimentaţie.

În plus, este foarte bogată în proteine, şi nu numai. Este bogată în oligo-elemente precum potasiu, calciu, sodiu sau cupru. Toate aceste elemente sunt necesare corpului pentru a funcţiona aşa cum trebuie. Potasiul este de mare ajutor pentru a lupta contra retenţiei de apă.

Este foarte bună contra hipertensiunii. Electroliţii sunt săruri minerale necesare corpului pentru a proteja membrana celulelor. Un deficit poate duce la hipertensiune. Apa de cocos conţine în mod natural electroliţi. Un pahar cu apă de cocos este de ajuns pentru a restaura echilibrul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?