Away – ai văzut deja castingul serialului?

Serialul Away a aparut online pe data de 4 septembrie. Un serial Netflix, care propune atat o calatorie in spatiu, cat si o reflexie cu privire la relatiile la distanta. Un serial dramatic cu un casting international foarte heteroclit.

Hilary Swank este Emma. Devenita celebra in anul 2004, cu filmul Million Dollar Baby al lui Clint Eastwood, Hilary Swank a reusit sa isi construiasca o cariera foarte frumoasa. Cei care adora filmele romantice au putut sa o vada in P.S: I Love You dar si in Happy New Year.

Pe langa munca sa pentru marele ecran, actrita de origine americana a aparut si in seriale de mai multe ori cu seriale precum Beverly Hills 90210 sau Trust.

Josh Charles, Matt Logan. Cinefilii isi amintesc cu siguranta de Josh Charles. Este tanarul Knox din Cercul poetilor disparuti. Un rol foarte bun pentru debuta asa cum trebuie in cariera de actor.

Prin urmare, actorul s-a impartit intre televiziune si cinema, avand roluri foarte diverse si variate. Intre 2009 si 2015 a jucat in the Good Wife unde avea rolul lui Will Gardner. A mai aparut si in Unbreakable Kimmy Schmidt, unde a avut rolul lui Duke sau in Bird People.

Mark Ivanir, Misha Popov. Un actor de origine ucrainiano-israeliana, Mark Ivanir, a aparut in cateva filme de actiune. Putem aminti aici Johnny English sau Mr&Mrs Smith. Dar, in principal, a incercat sa se concentreze pe micul ecran. Dupa ce a avut rolul lui Ivan Krupin in Homeland, a aparut in American Horror Story- Apocalypse. Mai recent, telespectatirii au putut sa il vada in serialul lui Paolo Sorrentino The New Pope.

Ato Essandoh. Va amintiti de D’Artagnan al lui Quentin Tarantino? Era bietul personaj care se lasa facut bucati in mijlocul filmului Django Unchained. Ei bine, despre Ato Essandoh era vorba. Si putem spune ca aceasta scena a dat tuturor spectatorilor fiori reci pe sira spinarii. Pe langa rolurile sale de la cinema, acesta a mai putut fi vazut si in seriale. Aici intra sezonul 4 din The Good Wife, dar si serialul Vinyl al lui Martin Scorsese.

In ceea ce priveste fanii serialului Chicago Med, acestia cu siguranta ca l-au recunoscut pe medicul Isidore, un chirurg cardio-toracic.

Ray Panthaki. Un comediant de origine britanica, Ray are si el roluri atat pe marele ecran, cat si pe micul ecran. A fost Hassan B in Ali G iar tanarul actor a avut si rolul lui lui Pierre Veber din Colette. In ceea ce priveste serialele, acesta a aparut in Marcella dar si in Gangs of London.

Talitha Bateman, Alexis Logan. O tanara actrita de 19 ani, Talitha a devenit celebra pentru filmul The 5th Wave, unde avea rolul lui Teacup. Spectatorii au putut sa o vada in Annabelle 2 apoi in Love, Simon.

Vivian Wu. O actrita care a aparut in foarte multe filme chinezesti, dar si in anul 1987 in The Last Emperor. In 1994 a mai aparut in serialul The Highlander : The Series, dar si in E.R.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?