Baby Boss 2: o continuare epileptică fără prea mare interes

Dupa o prima parte lansata in 2017, DreamWorks ne ofera partea a doua a filmului Baby Boss. Un lung-metraj ce a fost lansat in cinematografe incepand cu data de 18 august.

Baby Boss 2, o continuare dezamagitoare

Dupa un prim film primit relativ bine in 2017, DreamWorks decide sa produca un al doilea film. De mentionat este faptul ca filmul a raportat peste 527 de milioane de dolari. Intre timp, a mai existat un serial de animatie. Insa, de data aceasta, bebelusul revine pe marele ecran, inca o data in fata camerelor de filmat ale lui Tom McGrath. In aceasta noua parte, intriga are loc la cativa ani dupa primul film. Tim si Ted au devnit adulti insa vor fi nevoiti sa se reintoarca in corpurile de copii, pentru a salva din nou lumea.

Trebuie sa fim sinceri inca de la inceput, aceasta continuare nu este atat de convingatoare ca si prima. Scenaristii Michael McCullers si Marla Frazee par sa duca lipsa de creativitate de aceasta data.

Nu este recomandat persoanelor epileptice
Noului Baby Boss ii lipseste impactul, pertinenta, chiar utilitatea. In fata unui produs extrem de formatat si asteptat, ne intrebam care este rolul acestei noi parti, care nu vine cu nimic nou sau interesant. Baby Boss s-ar fi putut multumi cu o singura parte insa DreamWorks incearca sa capitalizeze franciza, deoarece i s-a parut greu de uitat. Babu Boss 2 este un film 123 movies free hd in care abunda sunetele, zgmotele si culorile, toate, intr-un ritm alert.

Insa, putem sa spunem ca cei doi frati sunt doua personaje de care ne vom atasa usor deoarece profita de aceasta poveste pentru a se apropia, pentru a relua legatura. O privire afectuoasa asupra timpului care trece, asupra pierderii tineretii, asupra responsabilizarii fiintei umane, intr-o soecietate efemera care neglijeaza sentimentele primare.

Baby Boss 2 este disponibil in cinematografe incepand cu data de 18 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *