Cel mai plăcut mod de comunicare pe blog plus reguli ce trebuiesc respectate

Persoane din toate categoriile vor sa isi deschida cate un blog personal. Unele au cunostinte in domeniu, stapanesc foarte bine gramatica limbii romane si intelesul cuvintelor, dar alte persoane stau mai prost la acest capitol si folosesc un limbaj de lemn, avand nevoie sa isi perfectioneze modul de scriere si de gandire.

In momentul deschiderii blogului si dezvoltarii acestuia, bloggerii trebuie sa se intereseze mai mult de modul in care scriu si de atragerea vizitatorilor prin limbajul folosit.

Indiferent de nisa blogului creat, felul in care bloggerul scrie este esential. A deschide un blog este echivalent cu a lucra in comunicare, iar greselile gramaticale, de ortografie si punctuatie si limbajul de lemn nu sunt acceptate!

Fie ca blogul este de promovare si prezentare a unor produse sau de exprimare a unor idei, indiferent care ar fi publicul tinta, oamenii trebuie sa ia in calcul calitatea si claritatea textelor.

In textele blogului nu trebuie sa fie folosite clisee foarte des, nu trebuie sa fie laudat un anumit produs sau serviciu intr-un mod nepotrivit si mai ales, nu trebuie plagiat!

A plagia un text pentru blog este inceputul sfarsitului acelei pagini web pe care oamenii intrau sa vada ideile puse pe o hartie virtuala. Scrisul trebuie sa fie decent, fara greseli, citibil, sa nu se confunde unele cuvinte sau expresii cu altele, bloggerul sa cunoasca adevaratul sens al expresiilor folosite, astfel incat sa nu se piarda in cuvinte.

O alta regula a blogului ce trebuie respectata de catre blogger este ca acesta sa nu se repete in cadrul mai multor articole. Din dorinta de a scrie cat mai mult si de a avea vizualizari, bloggerii incearca sa posteze cat mai mult si cat mai des, insa in realitate lucrurile sunt diferite.

Ideile repetitive si articolele care se invart in jurul aceluiasi subiect nu fac domeniul de interes al vizitatorilor. In plus, ideile transpuse trebuie verificate din cel putin trei surse credibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *