Cele mai bune seriale Disney +

Platforma Disney+ este din ce in ce mai populara si are o oferta din ce in ce mai diversificata. Iata deci care sunt cele mai bune seriale de descoperit aici.

Feud– un serial excelent si uimitor de descoperit. Feud ne prezinta rivalitatea dintre acritele Bette Davis si Joan Crawford. Pe langa faptul ca ne prezinta mai multe despre culisele de la Hollywood, serialul ne mai prezinta si doua femei diferite, dar fascinante in acelasi timp.

Clone Wars– un serial minunat de animatie galactica. Serialul The Clone Wars incepe la scurt timp dupa ce Obi Wan Kenobi a descoperit ca fostul maestru Jedi, Sifo-Days, a comandat o mare armata a Republicii. Zece ani mai tarziu, Sifo a murit, dar armata este operationala.

The Mandalorian. Dupa aventurile lui Jango si Boba Felt, un nou erou ajunge in universul Star Wars. Intriga, situata intre caderea Imperiului si aparitia Primului Ordin, urmareste calatoriile unui vanator solitar in cele mai indepartate locuri ale Galaxiei, departe de autoritatea Noii Reoublici.

Agent Carter. Suntem in anul 1946. Pacea a revenit pe planeta. Barbatii au revenit de pe front si Peggy este obligata sa se ocupe de bazele operelor administrative SSR. Pentru Peggy este o perioada complicata cu atat mai mult, cu cat tocmai si-a pierdut iubirea vietii, pe Steve Rogers, adica Captain America.

The Simpsons. Este celebra familie care traieste la Springfield. Homer, tatal, are doua pasiuni. Sa se uite la televizor si sa bea bere. Dar, viata sa nu este deloc linistita, din cauza fiului sau Bart, care face o multime de prostii, cu fiica sa Lisa, foarte talentata sau sotia sa, Marge care nu suporta sa il vada lenevind intreaga zi.

Once Upon A Time. In Storybrooke, basmele inca mai exista. Acest lucru il va descoperi si Emma, o tanara cu un trecut destul de complicat, imbarcata intr-o calatorie minunata si tragica in acelasi timp, de catre fiul pe care l-a abandonat acum 10 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *