De ce să-ți faci un blog

În ziua de azi fenomenul de blogging a luat tot mai mare amploare, lucru îmbucurător pentru noi, cei care deja am intrat în această branşă, dacă o putem numi aşa, de ceva timp.

La fel ca şi mine probabil aţi cunoscut sau cunoaşteţi cel puţin o persoană care are un talent extraordinar la scris, idei strălucite şi multă inspiraţie însă preferă să scrie pentru ei înşişi, şi să-şi ţină totul într-un caiet prăfuit.

Ei bine, aceste persoane ar trebuii să-şi deschidă un blog pentru a ne încânta cu scrierile lor însă majoritatea nu găsesc motive care să-i determine să-şi facă unul aşa că am ales să creez o scurtă listă cu motivele care m-au făcut pe mine să mă apuc de blogging.

• Relaxare şi destresare – scrisul articolelor se poate dovedi a fi o bună metodă de relaxare şi destresare, asta dacă eşti capabil să-ţi amenajezi locul în care scrii în aşa fel în cât să ai condiţii optime şi să induci oarecum starea necesară. Oricui i-ar place să scrie în timp ce stă pe o terasă, sus pe un munte, cu o cafea sau un ceai bun şi cu laptopul în braţe.

• Popularitate – dacă te ţii de treabă şi îţi dai interesul poţi ajunge destul de cunoscut. Chiar dacă blogging-ul este un domeniu greu, cu ambiţie şi muncă se poate reuşi garantat.

• Diverse avantaje – după cum am spus şi la punctul anterior, dacă ajungi cunoscut avantajele vor apărea treptat. Vei fi invitat la diverse evenimente şi aşa mai departe.

• Bunuri materiale şi bani – dacă vei reuşi să-ţi pui amprenta pe nişa pe care o abordezi vei putea să produci bani frumoşi şi să beneficiezi, de exemplu, de produse pe care să le testezi de la diverse firme care ţi le oferă gratuit.

Aşadar, dacă te numeri printre cei care au talent la scris însă nu se simt motivaţi să înceapă cu un blog atunci sper că cele enumerate mai sus să te determine să-ţi faci cunoscute scrierile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?