Gustările light-practice și echilibrate

În cadrul unui regim sau pur si simplu în cazul în care ţi se face foame între mese, ar trebui să alegi cele mai sănătoase şi mai light gustări. Unele dintre ele sunt mai practice şi mai savuroase decât celelalte şi te satură foarte bine atunci când ai poftă de ceva dulce. Iată care sunt gustările practice şi echilibrate pentru siluetă.

Iată care sunt gustările practice, light şi practice de consumat. Alegerea este una extrem de variată.

Un pachet cu fructe uscate. O porţie sau un pumn de fructe uscate reprezintă cea mai bună alegere pentru a te delecta atunci când vrei să ai grijă de siluetă. Sunt pline de vitamine şi de minerale indispensabile pentru sănătate. Sunt două variante din care poţi alege: cele oleaginoase care sunt uscate în mod natural- nucile, migdalele, fisticul sau arahidele sau cele dezhidratate- smochinele, curmalele, stafidele sau caisele.

Un iaurt natur. Este cel care poate fi degustat fără să te temi că te vei îngrăşa. Este sărac în calorii şi este o sursă de calciu şi de proteine deloc de neglijat. Cei mai gurmanzi dintre voi pot adăuga în iaurt fructe, seminţe de chia sau fulgi de drojdie inactivă.

Un baton cu cereale. Nimic nu se compară cu un baton cu cereale atunci când vine vorba despre a te energiza dimineaţa. Pe lângă că te va energiza, te va ajuta să ai grijă de siluetă. Este foarte bogat în vitamine, minerale, magneziu, fibre sau cereale precum muesli, fulgi de ovăz care vin cu o senzaţie rapidă de saţietate.

Un suc smoothie. Plin de prospeţime şi savuros, sucul smoothie este sănătos, este gurmand, hidratant şi te ajută să consumi o mulţime de fructe şi legume într-o manieră ludică. Se poate adapta de minune deci tuturor gusturilor.

Un fruct. Pentru o gustare 100% naturală fructul este cea mai bună alegere. Se poate consuma în orice moment şi te ajută să îţi faci plinul de vitamine şi de minerale. Mărul este cea mai bună idee.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?