Modern Love, câteva motive pentru a-l descoperi

Modern Love, care va avea in curand un sezon cu numarul 2 este o comedie romantica care merita un mai mare success, asta e sigur.

Daca iti plac adaptarile, trebuie sa stii ca Modern Love este un serial de antologie adaptat dupa o celebra cronica din New York Times. Purtand acelasi nume ca si serialul, coloana din ziar care privilegiaza iubirea sub toate formele sale este foarte celebra. Deci este cea mai buna alegere pentru cei care sunt foarte romantici si isi asuma asta. Aceasta cronica deci care are deja 15 ani ia viata sub forma unui serial emotionant si plin de sentimente bune pentru Amazon Prime Video.

In mod evident, fiind bazat pe cronici individuale, fiecare episod nu are nicio legatura unul cu altul. Are deci mai multe povesti si cu un casting diferit. Si aceasta este fara indoiala forta majora a serialului- fiecare episod este cel care poate sa emotioneze si sa atinga publicul intr-un mod diferit.

Cu siguranta ca vei adora intriga cu Anne Hathaway din episodul cu numarul 3, dar si cea cu Dev Patel, din episodul 2, dar episodul 1 sau ultimul sunt discutabile… si cum iubirea este celebrata sub toate foemele sale, cu siguranta ca vei gasi un personaj sau mai multe cu care sa te identifici. Tonul este uneori mai lejer, alteori mai sobru sau mai profund, dar stie cum sa ne seduca de fiecare data.

Annne Hathaway, Emmy Rossum, Dev Patel, Tina Fey, Gary Carr sau Sophia Boutella dau viata celor mai frumoase emotii si sentimente in cel mai frumos oras unde te poti indragosti, New York. Toti protagonistii vor trai cele mai frumoase sau cele mai dureroase povesti de dragoste. Deci nu orice forma de relatie este neaparat una romantica. Este uneori destul de bine sa vedem si unele relatii imperfecte care nu se incheie ca si un basm cu happy-end…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *