Netflix – filme noi și seriale care inundă platforma

Se anunta un program incarcat pentru luna mai pentru fanii serialelor Netflix. Asta deoarece in luna mai vor aparea o multime de filme si seriale noi pe platforma.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile : 3 mai 2019. Multa vreme a trecut de cand Zac Efron canta in High School Musical. In Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile actorul intra in pielea personajului lui Ted Bundy, celebrul ucigas american din anii ’70. Un film care inca nu a fost difuzat dar care a starnit deja o multime de controverse.

The Last Summer – 3 mai 2019. Punandu-l in scena pe K.J. Apa, alias Archie Andrews din Riverdale, The Last Summer este o comedie romantica, pentru adolescenti in special si spune povestea unui grup de adolescenti care se intalnesc pe timp de vara inainte de a merge fiecare la Universitate.

Dead to me (sezonul 1) – 3 mai 2019. Dead to me va avea in centru prietenia improbabila dintre o vaduva de neconsolat si o femeie mai independenta, mai libera.

The Society (sezonul 1) – 10 mai 2019. In serialul The Society adolescentii sunt transportati intr-o versiune alternativa a orasului lor din New England. Misiunea lor este aceea de a gasi realitatea din care fac parte incercand totodata sa supravietuiasca unei lumi ostile, cea in care au ajuns.

The Rain (sezonul 2) – 17 mai 2019. luna mai marcheaza in egala masura reintoarcerea serialului The Rain, un serial danez care ne introduce intr-o lume post-apocaliptica dupa ce un virus a distrus mai mult de jumatate din populatie.

The Perfection – 24 mai 2019. The Perfection ne arata intalnirea dintre Charlotte, o violoncelista talentata insa putin tulburata si Elizabeth, noua eleva populara a fostei sale scoli.

Filme si seriale care vor fi difuzate tot in luna mai pe Netflix :
– Wine Country : 10 mai 2019
– Lucifer (saison 4) : 12 mai 2019
– It’s Bruno (saison 1) : 17 mai 2019
– When they see us : 31 mai 2019
– When They See Us (sezonul 1) : 31 mai 2019
– How to Sell Drugs Online : 31 mai 2019

Faci un comentariu sau dai un răspuns?