Pantofii derby cu platformă, ghid de bună purtare

De când celebra Stella McCartney a lansat frumoasele sale modele de pantofi tip derby cu platforme şi cu steluţe în anul 2014, nebunia pantofilor derby cu platformă a molipsit toate fashonistele înrăite. Sunt peste tot în magazine şi peste tot pe stradă. Numai bine, deoarece în această toamnă te vor ajuta să iei câţiva centimetri în plus cu stil.

Cum se poartă însă pantofii derby cu platforme? Cu ce se pot asocia? Citeşte acest articol şi pantofii derby cu platformă nu vor mai avea niciun secret pentru tine.

Pantofii tip derby cu platforme sunt în căutarea unor fashioniste stilate. Pantofii tip derby cu platforme sunt puţin mai greu de purtat decât verişorul lor mai clasic, pantfii tip derby simpli. Sunt mai fun, mai funky, mai originali şi mai stilaţi şi vin cu un stil mai cool pentur toate ţinutele tale.

O ţinută în stil mai boyish. Alege o pereche de pantofi tip derby cu platformă pe care să îi porţi la o pereche de blugi boyfriend sau la o pereche de pantaloni cu o lungime 7/8. Cămaşa poate să completeze de minune acest look, dar şi un blazer.

O ţinută preppy, so british. Pantofii tip derby sunt un must have pentru un look preppy. Poţi purta alături de pantofii tăi derby cu platformă o rochie sau o fustă cu volănaşe şi o cămaşă cu guler Claudine. Mai poţi miza şi pe o cămaşă din dantelă, un cardigan tricotat şi de ce nu, şosete colorate. Fusta se poate înlocui cu o pereche de pantaloni scurţi cu talie foarte înaltă.

O ţinută casual. Dacă vrei să obţii cea mai cool ţinută cu ajutorul pantofilor derby, mizează în acest caz pe o tunică mai largă, pe un cardigan larg şi lung şi pe o pereche de blugi skinny.

O ţinută şic. O rochie mulată purtată cu un cardigan lung şi cu pantofi derby metalizaţi sau cu paiete este cea mai bună alegere în acest caz.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?