Personaje, intrigi… informații noi despre personajele lui Shonda Rhimes

Asteptand reintoarcerea serialelor preferate ai la dispozitie cateva trailere, teaser-uri mai ales in ceea ce priveste sezonul 16 al serialului Anatomia lui Grey si sezonul 6 al serialului How to Get Away With Murder.

Reintoarcerea serialelor tale preferate se apropie cu pasi repezi. Chiar daca vara este pe terminate putem sa ne consolam contand pe faptul ca doar cateva zile ne mai despart de reintoarcerea serialelor noastre preferate. De altfel, noteaza-ti data de 26 septembrie in agenda. Sezonul 16 al serialului Anatomia lui Grey precum si sezonul 6 al serialului How to Get Away With Murder revin pe micile ecrane. Pregateste-te pentru o serie de noi aventuri deoarece cele doua seriale ale lui Shonda Rhimes ne promit ca ne vor tine din nou cu sufletul la gura, lipiti de micile ecrane. Mister, actiune, iubire, toate vor fi prezente.

Ultima data cand i-am vazut pe Meredith si pe DeLuca, erau fara loc de munca si el era in inchisoare. Revenirea acestor factori de stres vor avea o serie de ramificatii majore asupra acestui cuplu la inceputul acestui sezon daca este sa ne luam dupa declaratiile Kristei Vernoff. Aceasta a adaugat in privinta lui Jo ca va fi externata din institutia psihiatrica la care a fost internata pentru a-si trata multiplele traumatisme pe care le-a suferit de-a lungul vietii. De altfel misterul care inconjoara disparitia lui Jackson va fi rezolvat rapid in acest sezon insa situatia cu Maggie necesita mai mult timp de rezolvare. Se afla intr-un loc destul de dificil in momentul in care se reia activitatea serialului. Acestia vor trebui sa continue sa isi exprime sentimentele cu privire la ce s-a intamplat in timpul calatoriei care le-a dat viata peste cap.

In ceea ce priveste serialul How To Get Away With Murder, chiar daca disparitia lui Laurel si Christopher este inca inconjurata de mister, un mister mai diferit si mult mai mare se va dezvalui in sezonul 6 al serialului How To Get Away With Murder. Pete Nowalk a explicat faptul ca va exista intotdeauna un flashforward in primul episod al noului sezon. Este un mister cu adevarat enorm, cel mai important de pana acum. Annalise se va afla intr-o stare deosebit de proasta dupa disparitia lui Laurel. Vom vedea o alta versiune de Annalise in acest nou sezon, una cu care nu suntem obisnuiti. De altfel, ancheta in curs efectuata de FBI asupra Annalise&Co. este in centrul preocuparilor in aceste ultime episoade. Se stiu destul de multe lucruri, fara indoiala. Intrebarea este daca au dovezile necesare pentru a-i acuza. Acest ultim sezon din serialul How To Get Away With Murder se anunta a fi unul intens si palpitant.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?