Rețete de suc ideale pentru a favoriza bronzul

Atunci când vrei să îţi pregăteşti pielea pentru bronz, atunci când nu vrei să te arzi şi să îţi distrugi pielea din cauza efectelor nefaste ale razelor UV, unele alimente sau unele sucuri pot să fie cea mai bună idee.

Alimentele care pot favoriza bronzul, cele care sunt bogate în beta caroten, în antioxidanţi care te ajută să lupţi contra îmbătrânirii cutanate, adoră să se distreze împreună. Iată câteva idei de sucuri care te vor ajuta să consumi un shot în care carotenoizii vor forma un ecran natural de protecţie pentru a te bronza mai uşor şi pentru a-ţi proteja pielea în acelaşi timp.

Morcovii plus ghimbir, plus măr, plus portocală dau un suc minunat cu efect iluminator. Este cel care îţi va da energia necesară pentru a începe aşa cum trebuie ziua. Un shot foarte beach friendly, foarte bogat în beta caroten, aminoacizi, vitamine şi minerale pentru a te bronza frumos şi treptat.

Un suc reparator. Care este ecuaţia câştigătoare? Măr plus ananas, ghimbir şi mentă. Pentru a avea grijă ca pielea să nu se usuce şi pentru a nu te dezhidrata, nimic nu se compară cu un shot care mizează totul pe un echilibru între antioxidanţi şi beta caroten. Ananasul este cel care poate repara pielea iar mărul şi ghimbirul pot lupta contra radicalilor liberi pentru a repara cât mai blând pielea.

Un suc protector anti-age. Pe bază de morcovi, portocale şi curcuma, acest suc acţionează la fel ca şi un ecran natural pentru a păstra tinereţea pielii şi pentru a lupta contra problemelor legate de îmbătrânire sau acnee. Iar dacă mai adaugi şi grepfrut roz care are o acţiune benefică asupra formării de colagen, vei obţine un suc care întăreşte derma după o expunere la soare.

Un suc de băut după expunerea la soare. Dacă vrei să obţii un suc care să vină cu o explozie de beneficii alege unul care să conţină sfeclă roşie, rodie, apă de cocos şi lămâie. Un suc plin de vitamine, de antioxidanţi, minerale şi aminoacizi. Îşi va repara cel mai bine pielea după expunerea la soare şi îţi va ajuta pielea să rămână tânără şi suplă.

Un suc solar. Dacă vrei să îţi pregăteşti pielea pentru expunerea la soare, ai nevoie de un cocktail gurmand de antioxidanţi, polifenoli, cu virtuţi hidratante. Ai nevoie de morcovi, de mere, de lămâie, de ghimbir şi de curcuma.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?