Safe Haven – Refugiu pentru viață

Bazat pe romanul cu același nume scris de Nicholas Sparks, filmul pune in scena povestea unei femeie ce fuge de acasa din cauza unui mariaj nefericit si din cauza sotului cu probleme. 

Dorind să plece cat mai departe de viata pe care o ducea, Katie se refugiaza intr-un orasel din Carolina unde spera ca sotul violent sa nu ii mai dea de urma. 

Din cauza relatiei sale plina de neprevazute si probleme, increderea lui Katie in barbati este foarte scazuta si incearca sa isi gaseasca locul si linistea departe de orice legatura cu mariajul ei esuat. Prefera sa pastreze distanta fata de oameni si este foarte reticienta in a se imprieteni cu cineva. 

Katie il cunoaste pe Alex la magazinul la care merge pentru a-si face cumparaturile, ea devine impresionata de faptul ca Alex isi credte singur cei foi copii dupa moartea sotiei si incepe sa se ataseze de acestia. 

Alex se identifica cu tipul bărbatului sensibil, romantic și amuzant, practic bărbatul perfect pentru o relație frumoasa și de durata insa acest lucru o nelinisteste pe Katie oricum, pentru ca ea nu poate avea încredere în nimeni.

Singura persoana în care Katie prinde putina încredere este vecina ei vorbăreață Jo. Aceasta ii spune ca ar trebui sa aia acorde o șansă iubirii și ca poate Alex este exact ceea ce are ea nevoie.

Katie hotărăște sa isi înfrunte trecutul și sa înceapă o relație cu Alex, conștientă fiind ca nu poate sa fuga toată viață de probleme și nu se poate ascunde la nesfârșit de fostul ei soț violent și alcoolic.

Când secretele lui Katie ies la iveală, în relația dintre ei se produce o ruptura. Acesta este practic deznodământul acțiunii din watch series film , dar finalul ii surprinde împreună sărbătorind o victorie în fata trecutului nemilos al femeii.

Filmul merita văzut, este o drama romantica Putin imprevizibila și plina de scene frumoase.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?