Seriale la care trebuie să te uiți dacă The 100 îți lipsește deja

In 30 septembrie a fost difuzat ultimul episod al popularului serial, lasand fanii extrem de suparati si de dezamagiti. Deci daca si tu te simti la fel si serialul iti lipseste deja, iata alte seriale la care sa te uiti in loc de consolare.

The Walking Dead: The World Beyond. Aceasta noua poveste se desfasoara in Nebraska la 10 ani dupa ce a inceput Apocalipsa Zombie. Aici se urmareste destinul unor supravietuitori mult mai tineri. Vei regasi aici cu siguranta ingredientele pe care le-ai apreciat cu siguranta si care te-au sedus si la The 100.

3%. O schimbare totala de decor cu aceasta drama braziliana Netflix care scufunda spectatorul intr-un viitor distopic. Aici populatia este separata intre cei bogati si cei saraci. La 20 de ani, cei tineri au posibilitatea sa ajunge pe celalalt mal, un loc paradisiac, departe de saracie, dar cu anumite conditii. Trebuie sa treaca prin anumite probe si doar 3% dintre ei vor reusi.

The Rain. Parasim Brazilia pentru a ajunge de aceasta data in Danemarca, cu a sa ploaie toxica in serialul post-apocaliptic, The Rain. Aici se urmareste povestea unui grup de adolescenti, mai ales a unui frate si a unei surori. Rasmus si Simone sunt cei care cauta un adapost in siguranta si un raspuns in fata acestui fenomen meteorologic care omoara pe toata lumea.

The Expanse. Este un serial care se deruleaza in viitor, peste 200 de ani, in spatiu. In aceasta perioada, sisteml solar a fost colonizat. Personajele au viata data peste cap atunci cand o femeie dispare si cand descopera o mare conspiratie. Un savant amestec intre SF si suspans care te va tine cu sfletul la gura.

Z Nation. Un alt serial cu zombies care nu te va lasa nici el indiferent, deoarece amesteca de minune lumea post-apocaliptica, umorul si horrorul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?