Serialul Ozark, un thriller interesant de descoperit 

Un consilier american, isi duce familia din Chicago, in muntii Ozark, unde trebuie sa « spele » 500 de milioane de dolari in cinci ani, in contul unui baron al drogurilor. Pare banal? Nu e chiar asa. 

La inceputul fircarui episod, titlul este afisat cu patru simboluri la interior, prefigurand evenimentele din acel episod. Simbolurile despart in litere si Z-A-R-K pentru a forma Ozark.

In orice caz, aceasta familie, pare una simpla, ca oricare alta. Tatal, un consilier american vede cum viata ii este data peste cap, atunci cand asociatul sau a furat 8 milioane de dolari care apartin traficantilor de drog pentru care spala bani.

Pentru a-si salva pielea, Marty promite cartelului american ca va relua activitatile ilicite.

Inca de la primele imagini, tonul serialului este dat. Cu un filtru albastrui, estetica serialului Ozark este sumbra si magnetica. Avem un thriller negru care nu prea lasa loc sperantei si notelor vesele. Deoarece, odata ce a inceput spalarea de bani, Marty se afunda din ce in ce mai tare. 

Serialul Ozark a fost comparat de foarte multe ori cu Breaking Bad. Si avem ceva din acest serial, prin intermediul lui Marty, care se asociaza cu Ruth, o tanara delincventa locala. Este deci imposibil sa nu ne gandim la Walter White si sa nu ne gandim ca Marty nu o va lua pe un drum similar. 

Ozark este un serial care fascineaza si care intriga in acelasi timp. Atmosfera foarte speciala a locurilor, imaginile sumbre si actorii sai convingatori fac din el un serial foarte hipnotic si atragator. 

Cu cele trei sezoane care urmaresc viata unui tata de familie care isi castiga existenta din spalarea banilor, cu siguranta ca vei avea mai multe ore de divertisment si o gramada de drama. 

Marty va fascina cu siguranta cu instinctul sau de supravietuire, batandu-se cu toti si cu toate orice ar fi. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?