Switchel, noua băutură sănătoasă și trendy a momentului

Atunci când vine vorba despre băuturile sănătoase care iau cu asalt celebrele reţele sociale precum Instragram, Switchel nu are pereche. Este cea mai în vogă băutură minunată a momentului.

Un amestec de oţet din cidru de mere, de ghimbir şi sirop de arţar un veritabil cocktail plin de beneficii pentru sănătate pe care tebuie să îl încerci şi tu neapărat.

Născută în Statele Unite, Switchel este noua băutură care face furori, după faimosul Golden Milk cu virtuţile sale antioxidante şi Glowing Green Smoothie care promite că te ajuta să îţi greutatea sub control.

De ce ar trebui însă să alegi să consumi acest cocktail? Dacă te-a tentat deja o cură cu oţet din cidru de mere care se recomandă să se dilueze într-un pahar cu apă şi dacă ai urât din toată inima ta gustul său dezagreabil, Switchel este cea mai bună alternativă la oţetul din cidru de mere. Are o mulţime de beneficii şi un gust foarte plăcut datorită siropului de arţar.

Ingredientele acestui cocktail benefic au puterea de a te face să te simţi foarte bine. Ghimbirul este cel care poate fortifica stomacul şi care combate stările de greaţă. Oţetul din cidru de mere este cel care poate favoriza sănătatea sistemului digestiv şi este cel mai bun agent detox. În plus, este foarte benefic pentru cei care suferă din cauza diabetului. Iar siropul de arţar este foarte dulce şi te va duce imediat cu gândul la celebrele pancakes americane.

Dar dacă vrei să profiţi aşa cum trebuie de virtuţile acestei băuturi celebre, nu trebui să exagerezi cu siropul de arţar, deoarece conţine destul de multe calorii. Sau mai poţi îndulci această băutură fermentată cu un gust dulce-amărui cu un alt edulcorant natural, precum melasa. Este cea care te va răcori şi care te va energiza aşa cum trebuie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?