The Vampire Diaries – unde poți revedea castingul în 2020?

Iti lipsesc? Si noua. Deci daca esti si tu un nostalgic al minunatului serial „The Vampire Diaries”, iata unde poti regasi castingul sau fabulos in 2020.

Ian Somerhalder. Actorul a putut sa fie vazut recent, la sfarsitul anului 2019, in serialul, tot cu vampiri, „V- Wars”. Dar asta nu este totul, deoarece actorul Ian Somerhalder, el insusi producator la acest serial a anuntat ca se va lucra si la sezonul cu numarul 2.

Nina Dobrev. Pe aceasta o vom putea vedea in noul an in serialul „Sick Girl”, unde are rolul principal, cel al lui Wren Pepper. Intepreta Elenei a schimbat deci putin genurile si joaca in aceasta comedie care imbina de minune prietenia cu povestile din copilarie. Deci este foarte departe de universul mai sumbru din Mystic Falls. Se pare ca anul 2019 i-a deschis usile larg pentru genul comedie.

Candice King. Actrita a facut multi fani fericiti atunci cand a anuntat ca va aparea in filmul „After 2”, adaptarea romanului scris de Anna Todd, care se bucura de un succes imens. Prima parte dupa adaptarea romanului a primit in anul 2019 trei premii Teen Choice Awards. O putem revedea deci si in 2020 in rolul lui Kimberly, sotia tatalui biologic al lui Hardin.

Michael Malarkey. In anul 2020, Michael Malarkey, aka Lorenzo St. John va putea fi vazut in noul an in sezonul 2 din „Project Blue Cook”. Va avea rolul politistului din anii 1950, Michael Quinnn, alaturi de co-starul Aidan Gillen. Deci poate pleca din nou in cautarea obictelor neindentificate.

Kt Graham. Intepreta lui Bonnie va plonja in noul an in universul muzcal al anilor 1960. kat Graham va intra deci in pielea lui Tammi Terrell in anul 2020 pentru biopicul dedicat cantaretei americane de soul.

Michael Trevino. Se va reintoarece in 2020 in rolul lui Kyle, in sezonul 2 din Roswell, New Mexico. Dar interpretul lui Tyler va aparea si alaturi de Justin Hartleyin noul serial „Austin Golden Hour”. Nu se stie insa nicio data de lansare pentru moment.

Zach Roerig. In anul ce tocmai a trecut trebuia sa il vedem in filmul „The Last Full Measure”, alaturi de Samuel L. Jackson si de Sebastian Stan, dar va putea fi vazut doar acum in acest film. Va continua de asemenea sa il interpreteze pe Sarge Wiill Mosley, in serialul „Dare Me”.

Matt Davis. Tineti-va bine. Caanalul celebru CW, si-a reinnoit toate serialele populare pentru tineri in noul an. Mai ales „Legacies”, inspirat din universul The Vampire Diaries. Iar Matt Davis va continua sa il joace pe cel pe care il cunoastem atat de bine- este vorba despre Alaric, unul din pionierii serialului. Va aparea deci atat in sezonul 2 al serialului „Legacies”, cat si in sezonul 3.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?